Functioneel ontwerp casemanagement systeem

Sociale re-integratie diensten


Case Management System voor de in Saoedi-Arabië gevestigde aanbieder van sociale re-integratie diensten. Onze klant is een belangrijke speler op de Saoedische markt voor sociale re-integratie diensten. Zij waren op zoek naar vervanging van hun oude systeem om het Saoedische Taqat-contract te beheren.


Taqat is een nationale, Saoedische regeling die klanten helpt bij het vinden van een geschikte baan door hun behoeften, capaciteiten, beperkingen en ambities te beoordelen; het verstrekken van passende opleiding waar relevant; hen te helpen een overtuigend cv op te bouwen en hen te helpen bij het vinden en solliciteren naar geschikte banen. Taqat biedt hun diensten aan vanuit een aantal lokale vestigingen en helpt jaarlijks duizenden werkzoekenden aan een betere toekomst.

We hebben AppCourt gebruikt om hun wensen vast te leggen en te vertalen naar een functioneel ontwerp. Van daaruit heeft ons Britse ontwikkelingsteam het systeem ontwikkeld. We gebruikten AppCourt ook voor het opmaken van alle trainingshandleidingen en online hulp, ter ondersteuning van het train-de-trainer-model dat voor dit project werd gebruikt en om gebruikers te helpen het meeste uit het systeem te halen.


Gerelateerde posts