top of page

Proces

Na kennismaking bieden wij een indicatieve offerte. Dan volgt de de scoping workshop. Na akkoord vervolgen wij het project met  de ambitie om de software in korte tijdspanne op te leveren. Zo houden wij het momentum van gezamenlijke focus. Na implementatie en training bieden wij maandelijkse support.

AppCourt | software for your unique business process.

De basis

Data

Bedrijfssoftware gaat altijd over informatieverwerking en dus altijd over data. Wat wil je wanneer weten? Welke relaties zijn er te leggen? Daarmee gaan wij aan de slag, het fundament: de data.

De opdracht

Functionerend ontwerp

Met alle data in beeld ontwerpen wij alle bedrijfsprocessen tot een functionerend ontwerp. Functionerend omdat wij het ontwerp kunnen simuleren zoals de software in de praktijk gaat werken.

Het inzicht

Documentatie

De data, processen en de simulatie zijn meteen de actuele documentatie. Belangrijk voor het nodige in- en overzicht en als aanpassingen gedaan moeten worden.

Live

Software

De in beeld gebrachte data en processen zijn nu de opdracht voor het genereren van de software. Aanpassingen door nieuwe inzichten of andere wensen kunnen direct worden doorgevoerd.

1

Uitgebreide kennismaking

2

Indicatieve offerte

3

Scoping workshop

4

Definitieve offerte (fixed price)

5

Project vervolg

6

Live

Kiezen

Standaardpakket, maatwerk of... AppCourt

Is de informatiebehoefte en zijn de processen standaard en generiek? Ga voor een standaardpakket. Maar zijn het juist deze onderwerpen die jouw organisatie uniek maken, dan is maatwerk de oplossing. Of AppCourt.

bottom of page