top of page
AppCourt, de tool om complexe applicaties te ontwerpen. Creëer, verbind en visualiseer requirements, user stories, flows, domains, actors en objects met elkaar. Epic input voor development.

Meer succesvolle IT projecten

Te vaak mislukt een IT-project. Helaas weten wij dit ook uit eigen ervaring. Het kost tijd, geld en energie. Onnodig en onacceptabel.

prullenbak_00058.png

Zoeken naar een oplossing

Business & IT

Dus wij op zoek naar oplossingen. Het antwoord voor het succes ligt 'tussen' business en IT. Aan ons de opdracht: hoe zorgen we dat behoefte en input voor beiden zichtbaar en begrepen wordt? 

Oorzaken voor het falen

  • We onderschatten het ontwerp

  • En beantwoorden onvoldoende de why-vragen

  • Twee verschillende perspectieven bij elkaar

  • Het is functionaliteit versus data

  • We gebruiken veel verschillende middelen

  • En het resultaat is pas toetsbaar bij oplevering

code klopper_00076.png
AppCourt _ Icon Clock.png

Functionaliteit versus data

Twee verschillende werelden

Vanuit business perspectief wordt een vraag gesteld die vanuit IT-perspectief wordt beantwoord. Het is de strijd tussen redeneren vanuit functionaliteit en redeneren vanuit data.

Onze oplossing

De tool om softwaremodellen te ontwerpen waarbij je requirements, user stories, domains, actors en objects met elkaar verbindt, visualiseert en visualiseert naar flows. Simuleer flows en verbind deze om je model te simuleren. Noem het software model, functioneel ontwerp of design sprint. Wij noemen het AppCourt.

App & Court

Tekst

AppCourt bestaat uit de woorden App en Court. App staat voor applicatie. Beschrijf, structureer en verbind met verschillende middelen alle benodigde informatie.

Beeld

Op het Court visualiseer je het idee, proces of systeem. En het speciale Court stelt je in staat om user stories te simuleren. 

Appcourt logo blauw op wit_edited.png
design klopper_00126.png

Waar gaan we naar toe?

Roadmap

Wij werken nu aan voltooiing van de simulator, verschillende API’s om AppCourt maximaal op projectmanagement aan te laten sluiten. En samen met onze huidige gebruikers aan verfijning van de UX.

Probeer 1 maand gratis

Wij zijn net gestart, daarom nu inclusief persoonlijke demo en onboarding.

We nemen binnen 24 uur contact met je op

bottom of page