top of page

Of plan hier een demo in op jouw moment.

Contact

Bezoek, schrijf of bel ons

Contact

AppCourt

Regentesselaan 24 D

3818 HJ Amersfoort

Netherlands

Adres

085 - 041 00 10

06 - 283 05 909

Telefoon

76395057

Kamer van Koophandel

Team AppCourt

Ons verhaal

Verenigd door de frustratie over mislukkende IT-projecten zijn wij in 2021 gestart met de AppCourt. Ieder vanuit zijn eigen expertise en ervaring. Het resultaat is een methode om wél succesvol software te ontwikkelen. Een actief netwerk van bedrijven support AppCourt in haar activiteiten.

AppCourt is de doorontwikkeling van een methode waarvan de basis is gelegd in 2003. Onder de naam 9 Knots (Group) worden vanaf dat moment bedrijven over de hele wereld geholpen in de ontwikkeling van bedrijfssoftware.

9Knots Group

De kracht van samen

Onder de naam 9 Knots Group worden met 3 bedrijven, 3 kantoren en 30 jaar aan ervaring, wereldwijd bedrijven geholpen met de ontwikkeling van bedrijfssoftware.  AppCourt is de jongste aanwinst. De 9Knots Group bestaat verder uit 9 Knots Nederland en 9 Knots United Kingdom. Lees hier meer over de 9 Knots Group.

 

www.9Knotsgroup.nl

9 Knots Group

Onderdeel van de 9 Knots Group is 9 Knots Nederland. Deze specialist in bedrijfssoftware ontwikkelt naast maatwerk software ook software met specifieke toepassingen. FinMaster is een boekhoudpakket, GreenMaster een ERP-systeem voor de sierteelt en voor de uitzendbranche biedt 9 Knots de software FlexMaster.  Lees hier meer over op de website.

www.9knots.nl

9 Knots Nederland

In 2003 zijn twee solutions architecten - Bertus Dispa en Dave Swann - gestart met de ontwikkeling van een (back end) framework om efficient casemanagement software te ontwikkelen. Dit was het begin van 9 Knots en de ontwikkeling van en support op tientallen bedrijfssoftware toepassingen. Lees meer op de website.

www.9knots.co.uk

9 Knots Engeland

bottom of page