top of page

Methode

Simuleerbare requirements

Configureren

Wij configureren datastructuur, processen en functionaliteiten vanuit hun meest elementaire onderdelen. Hiermee is het ontwerp even fijnmazig als ‘old-school’ coderen, maar net zo snel te leveren als ‘off the shelf’ software.

Waarde

De echte waarde van software zit in de informatie achter de schermen. De database is daarmee de basis. De applicatie zelf is ‘slechts’ een user interface om data in de database te krijgen, deze informatie te manipuleren en terug te halen wanneer en waar je ze nodig hebt.

Veel software richt zich op de user interface (UI). AppCourt richt zich op de data en de gegevensstromen. De user interface 'volgt' het datamodel vergelijkbaar met sommige beroemde industriële ontwerpers die stellen dat 'vorm functie moet volgen'.

De stappen

Van ruwe data tot livegang

Eerst brengen wij alle data en processen in beeld. Deze configureren wij naar een simuleerbaar functionerend ontwerp. De bedrijfsprocessen zijn dé directe opdracht voor het genereren van de software. Hiermee creëren wij ook documentatie om toekomstige aanpassingen te testen en door te voeren.

DATA

Met de door ons ontwikkelde zichzelf beschrijvende objecten hebben wij kleine 'bouwstenen' ontwikkeld. Deze zijn de basis voor het leveren van alle systeemfuncties. Onze Flows bieden een visuele manier om de software te configureren.

FLOWS

Alle input en de getekende Flows leiden tot het functioneel ontwerp. Met de Simulatie-functie toetsen we dit resultaat samen op juist- en volledigheid. Hiermee creëren wij de software mét actuele documentatie.

SIMULATIE

Met het resultaat van de Simulatie generen wij nu de software. Na eventuele integratie met andere software en het overzetten van de nodige data is de software klaar voor gebruik. Eventuele aanpassingen worden via AppCourt gedaan. Zo is de documentatie altijd up tot date.

LIVE

bottom of page